Top 5 slimme speakers

by admin
Google Home

Slimme speakers zijn absoluut een trend te noemen, en de stijging in populariteit lijkt voorlopig nog niet af te nemen. Ook wij zien het nut van deze apparaatjes in en hebben er een aantal onderzocht en getest. Daarom nemen we in dit artikel vijf slimme speakers met je door die absoluut de moeite waard zijn.

Google Home

De slimme speaker van Google: de Google Home, is de populairste speaker op de markt. Het is een zeer betaalbare speaker en is toch van goede kwaliteit. Deze speaker is in verschillende varianten verkrijgbaar, waar de kwaliteit in geluid het grootste verschil is tussen de varianten. Zo is er een ‘Mini’ beschikbaar, die qua qeluid iets minder is, maar alsnog een volwaardige slimme speaker te noemen is.

Apple HomePod

Ook Apple kon niet achterblijven in de markt van slimme speakers en heeft haar ‘HomePod’ inmiddels al even geïntroduceerd. Het is een homespeaker die op Siri werkt en dus van alle functionaliteiten is voorzien die je ook bij andere slimme speakers terugziet. In deze speaker kun je de betrouwbare kwaliteit van Apple weer terugzien. Het enige nadeel, is dat deze speaker enkel volledig tot z’n recht komt wanneer je ook andere producten van Apple bezit.

Amazon Echo

Amazon’s slimme speaker de ‘Echo’, is ook een van de betere op de markt. Deze slimme speaker is dan ook een van de populairste van dit moment. Daarnaast heeft Amazon de ‘Echo Dot’ uitgebracht, wat een kleine en goedkopere versie is. Het idee hierachter is dat je er meerdere in je huis kunt plaatsen, omdat de prijs wat lager is. Zo kun je op meerdere plaatsen in je huis makkelijk genieten van de functionaliteiten van een slimme speaker.

JBL Link 300

Voor wie toch wilt genieten van een beter geluidssysteem, kan beter voor een JBL Link 300 kiezen. Dit is een slimme speaker van het bekende merk JBL, met verbazingwekkend goed geluid. Deze speaker werkt op Google Assistant, maar is net wat slecht in het verstaan van commando’s. Wil je optimaal genieten van functionaliteiten van een slimme speaker? Dan is deze speaker misschien niet de beste optie voor je, voor de muziekliefhebbers daarentegen, die af en toe commando’s willen geven, is dit dan weer wel een goede optie.

UE Megablast

De laatste in dit lijstje die we graag nog even willen benoemen, is de UE Megablast. Deze slimme speaker is weliswaar wat duurder dan de vorige varianten, maar dat is ook terug te zien in de functionaliteiten en algehele kwaliteit. Deze speaker werkt op Alexa, en kan dus alles wat de Amazon Echo ook kan. Het fijne aan deze speaker is dat je jouw smartphone of andere device haast niet meer nodig hebt om als eerste aan te zetten. Zo hoef je niet eerste de playlist op je smartphone aan te zetten, voordat je de Megablas in gebruik kan nemen, deze speaker kun je namelijk altijd commando’s geven, zonder eerst een aan-knop in te drukken.

 

Related Posts