Gaming pc tips 2022

by admin
gaming-pc-tips-2022

De technologie gaat erg snel en daardoor is het belangrijk om goed bij op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ook in de gaming pc wereld worden enorm snel hele grote stappen gemaakt die je niet zomaar voorbij mag laten vliegen. Als je een nieuwe gaming pc gaat aanschaffen, is het belangrijk dat je goed nadenkt over wat voor spellen je wilt gaan spelen en hoe lang je de computer wilt gaan gebruiken. Hieronder hebben we een paar topics uitgelicht die steeds belangrijker worden in het jaar van 2022.

Een goede webshop uitzoeken

Er zijn enorm veel aanbieders van computers, videokaarten en allemaal andere onderdelen voor je computer. Helaas zit er op veel van die onderdelen een lange levertijd. Ook worden er veel spullen nagemaakt op webshops zoals Wish of AliExpress. Het lijkt hierdoor dat je goedkoop je onderdelen van je computer bij elkaar kunt bestellen, maar er zitten zeker haken en ogen aan. Denk bijvoorbeeld aan de levertijd van de bestelde spullen. Het kan al snel langer dan een maand duren voordat je je spullen in huis hebt! En dan hebben we het nog niet eens over de kwaliteit van de spullen die je goedkoop inkoopt. Een lalashops gaming computer kopen is hierbij een goede oplossing.

Koop een goede videokaart

De spellen die worden uitgebracht voor het gamen op de pc, worden steeds complexer voor de gaming pc’s. De kwaliteit van het beeld en de snelheid waarop dit op jouw beeldscherm moet staan wordt steeds beter en sneller. Oudere processors en videokaarten kunnen dit vaak al niet meer aan bij de meeste spellen. Een goede videokaart is daarom erg belangrijk als je nog een tijdje toe wilt met je investering. Ook de ontwikkelingen van de videokaarten gaan enorm snel en ze zijn niet zo snel te krijgen door het wereldwijde chip tekort. Snel bestellen dus als je van plan bent om een nieuwe computer aan te schaffen!

Een betaalbare goede gaming pc

Je hebt al even rond zitten speuren op het internet en je ziet dat de prijzen van gaming pc’s erg gestegen zijn ten opzichte van een paar jaar geleden. Naast dat, kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Maar wat is nu een betaalbare, kwalitatief goede gaming pc? De nvidia rtx 3060 is een erg geschikte gaming computer die de hoge kwaliteit games goed aankan. De rtx 3060 videokaart zorgt voor het mooie beeld en de hoge kwaliteit die je op je beeldscherm krijgt.

Een refurbished computer aanschaffen

Er is tegenwoordig ook een steeds groter aanbod aan refurbished gaming computers. Deze computer zijn omgebouwd naar de kwaliteitseisen van tegenwoordig en worden vaak verkocht voor een veel goedkopere prijs dan een nieuwe gaming computer. Een ander voordeel wat je voor die gereduceerde prijs krijgt, is dat je een compleet nagekeken en vernieuwde computer die nog jaren mee kan! De refurbished gaming computer is vaak net zo goed als een nieuwe gaming computer en zeker de moeite waard om aan te schaffen als de computer bij jou past.