Deze smartwatches koop je in 2020

by admin
Apple Watch

In 2020 draag je een horloge waar je meer mee kunt dan alleen de tijd zien, namelijk: een smartwatch. Er zijn veel merken die een smartwatch hebben uitgebracht, en daar brengen we je graag van op de hoogte. We vertellen dan ook meer over vijf smartwatches die zeker de moeite waard zijn om je in eens in te verdiepen.

Apple Watch Series

De smartwatch van Apple is de beste smartwatch die op dit moment verkrijgbaar is. Het is een smartwatch die aan al je wensen voldoet. Stijl, specificaties en talloze functies. De prijs is mogelijk wat duurder dan veel alternatieven, maar is zeker de moeite waard.

Samsung Galaxy Watch

De Samsung Galaxy Watch is een zeer mooie smartwatch met toffe functionaliteiten. De prijs is lager dan de Apple Watch, waardoor het een goede optie is wanneer je iets minder wilt uitgeven.

Garmin Vivoactive

Wil je een smartwatch aanschaffen om te gebruiken tijdens het sproten? Dan is de Garmin Vivoactive iets voor jou. Dit is een smartwatch die je kunt gebruiken tijdens het sporten. Zo kun je jouw hartslag bijhouden en meten hoe snel en lang je loopt. Deze smartwatch is vrij prijzig, maar is het zeker waard wanneer je veel sport.

Fossil Q Explorist

Deze smartwatch ziet er zeer stijlvol uit en beschikt over genoeg functionaliteiten. Er zit echter geen hartslagmeter en GPS-systeem op. Desalniettemin is het een mooie smartwatch waar voor de gemiddelde consument voldoende functionaliteiten opzitten.

Fitbit Versa

Ook deze smartwatch is ideaal voor de sporters onder ons. Het is een smartwatch die er ‘sportief’ uitziet, en is ook heel goed te dragen tijdens het sporten. Het is namelijk een sterke smartwatch die niet zomaar kapot gaat. Het uiterlijk is erg mooi, en lijkt veel op de Apple Watch.

Related Posts