De beste powerbanks van 2023

by admin
De beste powerbanks van 2023

Heb jij jouw zomer- of skivakantie voor 2023 al gepland? Of staat er binnenkort een belangrijke zakenreis op de planning? Vergeet bij het inpakken dan niet een powerbank mee te nemen! Een powerbank zorgt er voor dat, waar je ook bent, jij altijd met een opgeladen telefoon zit en bereikbaar bent. Een onmisbare gadget dus! Voorzie daarom jezelf en jouw collega’s van een goede powerbank van Joinz. 

Powerbanks bedrukken

Wil je jouw moderne geschenk personaliseren? Wij bedrukken je powerbanks met jouw logo! Joinz biedt een ruim assortiment aan powerbanks aan. Van luxe powerbanks inclusief draadloos opladen tot voordelige prijstoppers met jouw logo. Joinz levert niet alleen uitstekende kwaliteit, maar is ook budgetgericht. Het is dan ook niet voor niets dat de powerbanks in de bestsellerlijst van Joinz staan! Het assortiment van Joinz wordt bovendien ieder jaar vernieuwd om jouw te voorzien van de modernste en nieuwste gadget.

Populairste powerbanks

Ons ruime assortiment aan powerbanks biedt vele mogelijkheden maar kan je misschien ook verwarren. Want welke powerbank past nou het beste bij mijn bedrijf en budget? Wij hebben daarom de populairste soorten powerbanks voor jouw uitgelicht zodat jij de beste keuze kan maken.

Bij het kiezen van de beste powerbank is het allereerst belangrijk om te kijken naar de capaciteit van de powerbank. De capaciteit (mAh) heeft aan hoe vaak je jouw telefoon kan opladen voordat je de powerbank weer moet opladen. Een powerbank met hoge capaciteit laten bedrukken? De vernieuwde powerbanks van Joinz hebben vaak een capaciteit die hoger is dan 10.000 mAh die zelfs kan oplopen tot 20.000 mAh!

Duurzaamheid uitstralen met jouw bedrijf? Laat dan de populaire solar powerbanks bedrukken met jouw logo! De solar powerbank wekt zonne-energie op en laadt zo jouw telefoon op. Super duurzaam dus! Bovendien erg handig tijdens een lange reis waar je geen gebruik aangesloten elektriciteit kan maken. 

De allernieuwste powerbanks uit ons assortiment zijn de draadloze powerbanks. Is je telefoon bijna leeg? Leg hem gewoon even op je draadloze powerbank en hij is binnen no-time weer volledig opgeladen. Met een draadloze powerbank heb je nooit meer last van snoertjes die in de knoop zitten en verkeerde telefooningangen. Ervaar zelf het gemak!

Duurzame powerbanks met jouw logo

Het overgrote deel van de powerbanks van Joinz is duurzaam geproduceerd en gemaakt van ecologische stoffen. Zo zijn de powerbanks onder andere gemaakt van:

  • Bamboe
  • Kurk
  • Tarwestro
  • Gerecycled aluminium
  • RPET; gemaakt van oude plastic flessen.

Met een bedrukte eco powerbank als relatiegeschenk ziet iedereen dat jouw bedrijf zich inzet voor een modernere en groenere toekomst! 

Dus waar wacht je nog op? Laat vandaag nog je powerbanks met jouw logo bij Joinz bedrukken voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding en draag zo je steentje bij aan het milieu! 

Related Posts