De beste draadloze koptelefoons voor 2020

by admin
Draadloze koptelefoon Bosea

Het jaar 2020 is aangebroken en dat betekent dat koptelefoons met bedrading steeds ongebruikelijker worden. Veel grote merken zijn inmiddels bezig met het ontwikkelen van koptelefoons zonder bedrading, en daar zijn ze aardig goed in. Daarom nemen we enkele van de beste draadloze koptelefoons met je door die je met een gerust hart aan kunt schaffen in 2020.

Sony WH-1000XM3

Deze koptelefoon van Sony is zelfs beter dan Bose in geluidskwaliteit en het blokkeren van geluid van buitenaf.  Het is een koptelefoon waar ruis van buitenaf erg goed wordt weggehouden, zodat je optimaal kunt genieten van je favoriete muziek. Daarnaast zitten er nog talloze functies in verwerkt die je leven als muziekliefhebber een stuk makkelijker maken.

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose mag natuurlijk niet ontbreken uit dit lijstje en staat op de 2e plaats. Deze koptelefoon is gemaakt om zoveel mogelijk ruis van buitenaf tegen te gaan en is natuurlijk draadloos. Het beschikt over het geluidskwaliteit dat je van Bose mag verwachten en is zeer gemakkelijk te dragen omdat er geen draad aanzit. De levensduur van de batterijen is zo’n 10 uur minder dan de Sony, maar alsnog genoeg om heel wat uurtjes door te brengen, namelijk 20 uur.

Jabra Elite 85H

Deze koptelefoon heeft een zeer goede batterij van zo’n 36 uur en ziet er zeer stijlvol uit, voor velen zelfs beter dan de eerdergenoemde koptelefoons. Echter is niet iedereen het erover eens met de geluidskwaliteit. Deze schijnt wat minder te zijn. Echter is de prijs wat lager, en is dit dus een goed betaalbare draadloze koptelefoon van hoge kwaliteit.

Beyerdynamic Amiron Wireless

Is de geluidskwaliteit het belangrijkste voor je? En heb je genoeg budget? Dan is deze koptelefoon mogelijk de beste keuze voor je. Het is dan wel de duurste koptelefoon uit dit lijstje, maar de kwaliteit is ook absoluut het beste. Deze koptelefoon houdt het geluid van buitenaf heel goed tegen, waardoor je ongestoord kunt genieten van muziek.

Related Posts